Nemrég még Orbánozott, most drogosan vezethetett a szocdem üdvöske

Breitholtz kisasszonynak feltehetőleg nem az isztambuli egyezmény lesz a legnagyobb problémája.

Forrás: Expressen, Aftonbladet, Hallands Nyheter2020. 12. 16. 12:00
null
Forrás: Európai Parlament
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Svédország kimeríthetetlen baloldali politikusokból, akik Magyarországot támadják, Annika Strandhäll, Heléne Fritzon és Alice Bah Kuhnke után Sara Heikkinen Breitholtz is feltűnt a palettán, mint Magyarország és „Victor Orbán” nagy bírálója.

Breitholtz még augusztusban sopánkodott azon Strandhällal együtt, hogy Magyarország még mindig nem alkalmazza a gyakorlatban az isztambuli egyezményt.

Nos. Breitholtz kisasszonynak most lesz nagyobb gondja is a magyarországi genderhelyzetnél. svédországi sajtóbeszámolók szerint ugyanis közlekedési balesetet okozott, minden ok nélkül egyszer csak nekiment autójával egy busznak, s a jelek arra utalnak, hogy kábítószer, és/vagy alkohol hatása alatt lehetett a szociáldemokrata képviselőnő. Mindenesetre mindkét ügyben folyik a vizsgálat.

Ráadásul nem ez volt az első ilyen kalandja a szociáldemokrata politikusnak – aki mellesleg brüsszeli tisztségviselő –, amikor ittas vezetés gyanúja merült fel vele szemben. Persze ez sem akadályozta meg abban, hogy nagyon aggódjon Magyarországgal kapcsolatban.

Erre szokták mondani, hogy vizet prédikál, és bort iszik. Vagy szív.

Majd a rendőrségi vizsgálat megállapítja, hogy melyik a helyes.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.