A kiszolgálás udvarias, igyekvő, de még jócskán javítható, leginkább az odafigyelés tekintetében. A vendég számára kevés dolog bosszantóbb annál, mint amikor rendel valamit, a pincér félrehallja, mást hoz, majd vitába száll a rendelést illetően. Jómagam Sauvignon Blanc – Sárgamuskotály házasítást kértem, így, szépen végigmondva a ház borának alkotóelemeit. Chardonnay-t kaptam, miközben a Chardonnay még csak ötlet szinten sem merült fel. Az is sajátos, hogy a hét fős társaságnak hat séfüdvözletet hoznak ki (dizájnos befőttes üvegbe rejtett mini-caprese-t, azaz dresszingelt mozzarella-golyókat, koktélparadicsommal), pár percig várunk, észreveszik-e a bakit, de nem, szólni kell a pótlás érdekében. Ráadásul a társaság ugyanazon tagja, aki kis híján fogadófalat nélkül maradt, kapja meg a főételét több, mint tíz perccel a többiek után, amikor már szinte mindenki befejezte az evést.