Keresés
Magyar Nemzet
2019. március 24., vasárnap, Gábor, Karina napja

Belföld

Orbán Viktor: Arra kérem a magyar embereket, menjenek el szavazni és mutassuk meg Brüsszelnek május 26-án
A miniszterelnök arra kéri a magyar embereket, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson.
Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt
A szombat esti vacsorán – a jószomszédi kapcsolatok jegyében – aktuális kétoldalú kérdésekről és európai ügyekről tárgyaltak.
Közös Kárpát-medencei ifjúsági ernyőszervezet jön létre a Fidelitas és az IKSZ részvételével
Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője és ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak az elnöke elmondta, az új egyesület résztvevőit a hazaszeretetben, a nemzetben való közös gondolkodás köti össze.
Tőkés László: A nemzeti erők egyesítésére van szükség
Tőkés László „Semjén-doktrínaként” említette Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az RMDSZ-kongresszuson tett kijelentését, mely szerint semmi sem fogadható el, ami az RMDSZ-t gyengíti.
A Párbeszédes Jávor Benedek kiesik az Európai Parlamentből
A szocialisták csak a negyedik helyre tették Soros emberét, a kilencedik hely és az azt követő minden harmadik hely a Párbeszédé.
Novák Katalin: A Fidesz nem maradhat az Európai Néppártban annak további balra tolódása esetén
A Fidesz alelnöke kiemelte, nem érdemes ultimátumokról beszélni az EPP döntésével kapcsolatban, „nem vagyunk alá- és fölérendeltségi viszonyban egymással”.
A TEK vizsgálja a terrorizmus miatt őrizetbe vett szír férfi európai tevékenységét
F. Haszan korábbi bűnös tevékenységének feltárása érdekében a magyar terrorelhárítás együttműködik az Europollal, több ország rendvédelmi szervével és titkosszolgálatával.
Orbán Viktor: Most kell cselekedni a migráció ügyében!
A kormányfő közölte: Afrikát nem öt év múlva, hanem most kell elkezdeni fejleszteni, hogy „a segítséget vigyük oda, és ne a baj jöjjön onnan ide”. 
A Fidesz tagsága fontosabb a néppártnak, mint viszont
A baloldali és liberális pártok azért akartak nyomást gyakorolni az Euró­pai Néppártra és elérni a Fidesz kizárását, mert tudják, hogy a pártcsalád legsikeresebb tagja komoly befolyással bírhat.
Sokat nyerhetnénk az egészségügy reformjával
Varga Péter Pál szerint, ha a nem fektetünk bele egyénenként és társadalmi szinten, az egyén és a társadalom is elveszíti a munka- és jövedelemtermelő, ezzel pedig a versenyképességét.
„Magyarország természetesen jogállam”
Stumpf István alkotmánybíró leszögezte: Az Alkotmánybíróság feladatai közé tartozik a nemzeti szuverenitás és identitás védelme is.
Tagadta bűnösségét a terrorizmussal gyanúsított szír férfi
A vád alapját több titkosszolgálati forrásból származó információ adja, ügyfele viszont kiáll az ártatlansága mellett – közölte a gyanúsított ügyvédje.
Nógrádi György: Elkezdődött a titkosszolgálatok közötti valós információcsere
A szakértő szerint a következő évek egyik legfontosabb kihívása lesz Európában, hogy hogyan lehet megszabadulni a „túlélő” terroristáktól, mert ezek az emberek napi terrorfenyegetést jelentenek.
Bakondi György: A kötelező kvóták bevezetését újra és újra előveszi az EU
A főtanácsadó megismételte: a magyar kormány álláspontja a lakosságtól kapott mandátumon alapszik, és elég sok millió állampolgár mondta el a véleményét, konzultációkon, népszavazáson, választáson.
Bűntett marad a migráció törvényellenes támogatása
A nemzeti konzultáció során a válaszadók 99 százaléka támogatta a kormány álláspontját, és korábban az Alkotmánybíróság is megerősítette a meghozott döntések törvényességét.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.