Peter Stöger szívesen átvállalná játékosaitól a büntetőket

A Ferencváros 4-2-es győzelmet aratott a Debrecen ellen az NB I ötödik fordulójában. A Fradi vezetőedzője, Peter Stöger kérdésünkre elárulta, hogy tervez-e erősítést az Európa-liga csoportkörére, valamint a csapat újabb kihagyott tizenegyesére is reagált a sajtótájékoztatón.

2021. 08. 28. 20:54
null
Budapest 20210720 Labdarúgás Bajnokok Ligája selejtező mérkőzés FTC Zalgiris Vilnius Foto Nemzeti Sport - Török Attila A képen: Peter Stöger Fotó: Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem volt könnyű meccs nekünk, mert sok helyzetet hagytunk ki az elején, az ellenfél pedig könnyű gólt szerzett, a védekezésünk nem volt megfelelő – összegzett Peter Stöger a DVSC elleni 4-2-es győzelem után. – A csapat összteljesítményével elégedett vagyok, a végére kijött, hogy mi vagyunk a jobb csapat, de lőhettünk volna a több gólt is.

Ami azt illeti, egy tizenegyest is kihagyott a Fradi, Tokmac Nguen gyengén lőtt, a kapusnak nem volt lehetetlen feladata. Ebben az idényben már a harmadik büntetőt hibázta el a csapat, korábban Myrto Uzuni rontott kétszer.

– Szerencsére sok tizenegyest tudunk kiharcolni, ami azt jelenti, hogy jól dolgozunk a tizenhatoson belül – fogta meg a pozitív oldalt Stöger. 

A későbbiekben szívesen kijelölnék rúgókat a szakmai stábból is, de mi sajnos nem mehetünk fel a pályára.

Mivel a héten kisorsolták az Európa-liga csoportkörének beosztását, és a Fradira kemény ellenfelek várnak, arról érdeklődtünk, tervez-e még erősítést a klub az átigazolási piac augusztus végi zárásáig. – Nem – válaszolta Stöger. – A meglévő játékosaink is jól tudnak teljesíteni, ha pedig nem, akkor nem az a kérdés, hogy hányan vannak a keretben.

A Debrecen részéről Toldi Gábor nyilatkozott a szakmai stábból: – A Ferencváros nagy nyomást helyezett ránk az elejétől, ennek ellenére meg tudtuk szerezni a vezetést és az első félidőben egyenlő ellenfelek voltunk. Szünet után jöttek elő a hibák. A realitás az, hogy ekkora különbség van a két csapat között. Végig volt tartásunk, és 4-1 után is tudtunk szépíteni. Van hova fejlődnünk, tudjuk, hol vannak a hibák, a mai mérkőzésben ennyi volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.