Stöger nem hagyná ott a Fradit egy német csapat kedvéért

A Leverkusen elleni Európa-liga csoportkörös premierre készülő Ferencváros labdarúgócsapatának edzője, Peter Stöger a DPA német hírügynökségnek nyilatkozott.

Magyar Nemzet
2021. 09. 15. 10:40
STGER, Peter
Jól érzi magát a Fradinál Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 – Azt gondolom, nagyon izgalmas és szép feladat volt, hogy két nagy csapatot is irányíthattam. És lehet, hogy ez majd egyszer megismétlődik. De nem szerepel a terveim között – nyilatkozott az 55 éves szakember a DPA német hírügynökségnek.
Stöger 2013 és 2017 között az 1. FC Köln csapatát vezette, majd a Borussia Dortmund trénere volt.

Fotó: Friedmann Vogel

A Ferencváros csütörtökön a Bayer Leverkusen otthonában kezdi az Európa-liga csoportkörét, Stöger szerint „érdekes”" négyesbe került a magyar bajnok.
– Abban reménykedtem, hogy német ellenfelet is kapunk. De azt nem mondanám, hogy ez plusz érzelmi töltetet jelent számomra. Ez már így is egy szép történet – fogalmazott Stöger.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.