Bonucci elárulta, Ronaldo miben volt rossz hatással a csapattársaira

Leonardo Bonucci, a Juventus labdarúgócsapatának Európa-bajnok védője szerint az előző három szezon során túlságosan is Cristiano Ronaldóra építettek.

Forrás: MTI2021. 10. 21. 18:05
CRISTIANO RONALDO
Porto-Novo, 2021. februr 17. Cristiano Ronaldo, a Juventus portugl jtkosa az FC Porto elleni mrkzsen a labdarg Bajnokok Ligja nyolcaddntjben a porti Dragao stadionban 2021. februr 17-n. MTI/AP/Luis Vieira Fotó: Luis Vieira
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A futballista a Sky Sport Italiának nyilatkozva úgy fogalmazott a Zenit elleni, szerdai 1-0-s Bajnokok Ligája-győzelem után, hogy az elmúlt pár évben elveszett a játékuk Juvéra jellemző karakterisztikája.

 

– Egy nagy bajnokkal futballoztunk együtt, azt akartuk, hogy jól menjen neki, és eközben talán elvesztettük azt az eltökéltségünket, hogy közösen szenvedünk és hozunk áldozatokat, mert úgy voltunk vele, hogy majd ő megoldja – folytatta a 34 éves játékos, hozzátéve, jelenlegi edzőjük, Massimiliano Allegri sokat tett már azért, hogy a küzdőszellem és az alázat ismét a csapat sajátja legyen. – Mi pedig azon vagyunk, hogy ez ismét eredményességgel párosuljon – szögezte le Bonucci.

 

2018-ban érkezett a Real Madridtól a Juventushoz, amellyel két bajnoki címet szerzett. A sorozatban tizedik elsőség azonban legutóbb már nem jött össze a torinói csapatnak. A 36 éves, ötszörös aranylabdás portugál támadó augusztusban visszatért a Manchester Unitedhez, amelyben korábban 2003 és 2009 között szerepelt.

 

A Juve szentpétervári sikerével három fordulót követően kilenc ponttal az élen áll a BL H csoportjában, míg az olasz bajnokságban nyolc kör után a hetedik.

A borítóképen: Cristiano Ronaldo a Porto elleni mérkőzésen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében 2021. február 17-én Fotó: MTI/AP/Luis Vieira

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.