Hetvenezer szurkoló várja ma este a Wembley-ben válogatottunkat

Egy esetleges magyar győzelem 12-szeres pénzt ér az arra fogadónak.

MTI
2021. 10. 12. 13:40
General view of Wembley Stadium during the game during the UEFA Champions League, Round of 16 1st leg, 13 match between Tottenham Hotspur FC and Borussia Dortmund, on 13 February 2019, at Wembley Stadium, in London, UK. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto) (Photo by Alex Nicodim / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP/A
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetvenezer nézőt várnak a szervezők ma este a Wembley Stadionba, az angol és a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőjére. A találkozóra információk szerint eddig 800 jegyet adtak el a vendégszektorba, ugyanakkor a brit szurkolók között is sok magyar lesz, a Londonban élők közül ugyanis többen korábban ide vették meg belépőiket, mert nem lehetett tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt milyen korlátozások lesznek érvényben. 

Nagy-Britanniában nagy hagyománya van a fogadásnak, így természetesen az angol–magyar vb-selejtezőre is készültek a bukmékerek. Az összecsapásra külön lapot adtak ki, amelyben számtalan lehetőségre lehet kicsi vagy akár jelentősebb tétben is fogadni. Az Európa-bajnoki döntős házigazdák sikere alig fizet valamit, az odds 1,14, ugyanakkor egy esetleges magyar győzelem 12-szeres pénzt ér az arra fogadónak. A konkrét eredményt tekintve a 3-0-s angol győzelem kecsegtet a legkisebb haszonnal (5,5), a három- vagy annál többgólos magyar diadal pedig 150-szeres szorzót ér. Arra, hogy ki szerzi a találkozó első gólját, a Tottenham Hotpsur csatára a legesélyesebb (3,00), a vendégeknél ugyanerre a fogadásra Nikolics Nemanja és került az élre 16-szoros lehetséges nyereménnyel. Érdekesség, hogy Magyarországon van olyan online fogadóiroda, amelynek kínálatában az 1-0-s magyar győzelem nagyobb oddsszal, 34-szeressel szerepel, mint a 6-0-s angol siker, amelyet eltalálva a tét 26-szorosát kapja vissza a szerencsés játékos.

A világbajnoki selejtező 20.45 órakor kezdődik a Wembley Stadionban.

Borítóképünkön a Wembley Stadion. Forrás: NurPhoto via AFP 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.