Az első percben piros lapot kapott a miniállam játékosa

Andorra aligha vérmes reményekkel lépett pályára Lengyelország ellen a magyar válogatott selejtezőcsoportjában, ám az sem segített a miniállam csapatán, hogy támadója, Ricard Fernández a tizenegyedik másodpercben piros lapos durvaságot követett el.

Magyar Nemzet
2021. 11. 12. 21:11
null
Budapest 20210908 Labdarœg‡s VB selejtez? Magyarorsz‡g-Andorra Foto Nemzeti Sport çrvai K‡roly Fotó: Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyarokkal egy vb-selejtezőcsoportban szereplő Lengyelország toronymagas esélyesként lépett pályára Andorrában. Robert Lewandowskiék ráadásul váratlan és gyors segítséget is kaptak.

Ricard Fernández, az andorrai támadó ugyanis a tizenegyedik másodpercben kiosztott egy könyököst Kamil Gliknek. A Cucu becenévre hallgató játékost pedig annak rendje és módja szerint ki is állította a skót John Beaton.

Ezek után aligha meglepő, hogy a lengyelek tizenegy perc után már két góllal vezettek, végül 4-1-re nyertek.

Csak a rend kedvéért: mivel Lengyelország nem kapott ki Andorrában, matematikailag is eldőlt, hogy a magyar válogatott nem vehet részt a jövő évi katari világbajnokságon.

Borítókép: Ricard Fernández (kékben) szeptemberben, a magyarok ellen sokkal több időt tölthetett a pályán. (Fotó: Árvai Károly) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.