Neymar szörnyű sérülést szenvedett, hordágyon vitték le + videó

A Paris Saint-Germain idegenben 3-1-es győzelmet aratott a sereghajtó St. Étienne otthonában, de ez most mellékes.

Magyar Nemzet
2021. 11. 28. 21:15
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar is evacuated on a stretcher after an injury during the French L1 football match between AS Saint-Etienne and Paris Saint Fermain (PSG), at the Geoffroy-Guichard stadium in Saint-Etienne, central France, on November 28, 2021. (Photo by Jeff PACHOUD / AFP) Fotó: Europress/AFP/Jeff PACHOUD
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A francia labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Paris Saint-Germain idegenben 3-1-es győzelmet aratott a sereghajtó Saint-Étienne otthonában. A végeredmény nem mutatja, de ez nem volt könnyű győzelem – annak ellenére, hogy Kolodziejczak kiállítása miatt a 45. percben emberelőnybe került.

Bouanga találatával a házigazda még a 25. percben vezetést szerzett, Marquinhos az első félidő hosszabbításában egyenlített, Di María a 79. percben talált be, a végeredményt pedig Marquinhos a 91. percben állította be. Mindhárom gólpasszt Messi adta. A találkozón a PSG egyik legnagyobb klasszisa, a 84. percben Macon becsúszásánál megsérült: a hazai játékos a labdát rúgta el, Neymar azonban a bal lábával rálépett ellenfelére, a bokája pedig aláfordult, hordágyon kellett levinni a pályáról.

Ez történt:

Sergio Ramos, aki július 8-án igazolt a Real Madridból a Paris Saint-Germain csapatába, ám sérülése miatt eddig nem léphetett pályára a PSG-ben, most mutatkozott be új csapatában.

Borítókép: Neymar nem tudta a saját lábain elhagyni a pályát (Fotó: Europress/AFP/Jeff Pachoud)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.