A Fenerbahçe közleményt adott ki Szalai Attila jövőjéről

A török labdarúgó-élvonalban szereplő Fenerbahçe közösségi oldalán rövid közleményben reagált azokra a pletykákra, miszerint Szalai Attila elhagyja a klubot.

Magyar Nemzet
2021. 12. 07. 20:29
Fenerbahce vs Antwerp
epa09536632 Antwerp's Viktor Fischer (L) in action against Fenerbahce's Attilla Szalai (C) during the UEFA Europa League group D match between Fenerbahce and Antwerp in Istanbul, Turkey, 21 October 2021. EPA/ERDEM SAHIN Fotó: EPA/ERDEM SAHIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ősz első felében stabil alapembernek számított a Fenerbahçénál, ám novembertől egyre kevesebb játéklehetőséghez jutott a török együttesnél. Török és külföldi portálok ezt részben azzal magyarázták, hogy a magyar válogatott védője Londonba tart, hamarosan a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea-hez igazolhat, s az esetleges sérülés elkerülése érdekében nem szerepel. 

Kedden viszont a Fener a Twitter-oldalán határozottan cáfolta ezt a pletykát:

„Az elmúlt napokban a külföldi sajtóban elterjedt hírek, melyek szerint játékosunk, Szalai Attila másik csapathoz igazol, nem fedik a valóságot. Klubunk nem folytatott tárgyalást ebben az ügyben, és védőnk a mi céljaink megvalósítására koncentrál.”

Borítókép: Szalai Attila (középen) (Fotó: EPA/Erdem Sahin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.