Mindent elborított a pezsgő, így ünnepeltek Gulácsiék + videó

Nem lehetett befejezni a sajtótájékoztatót, mert Domenico Tedescóra rárontottak a játékosai.

Magyar Nemzet
2022. 05. 22. 9:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról beszámoltunk, szombaton éjjel és csapata, az RB Leipzig nyerte a labdarúgó Német Kupát, miután a berlini döntőben 1-1-es döntetlen után 11-esekkel 4-2-re verte a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburgot.

Mindkét csapat első kupadiadaláért küzdött, a Leipzig 2019 és 2021 után a harmadik döntőjében már elhódította a trófeát. A lefújást követően azonban csúszott a díjátadó, egy fotós ugyanis rosszul lett a pálya szélén. Leplekkel takarták el az ápolást, döbbent csend telepedett az Olimpiai stadionra, miközben egy mentőautó is begurult a helyszínre. A fotós állapotát végül sikerült stabilizálni, taps kísérete mellett emelték be a mentőautóba és szállították kórházba.

Ezután kezdődött meg a díjátadó, utána pedig a féktelen lipcsei ünneplés, ami többek között oda vezetett, hogy a sajtótájékoztató közben Domenico Tedesco vezetőedzőt még az asztalnál leöntötték pezsgővel a rárontó játékosai.

 Borítókép: Az RB Leipzig története során először nyerte meg a Német Kupát (Forrás: Twitter/RB Leipzig English)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.