Köszönet Magyarországnak minden idők legjobb világbajnokságáért

A vizes világbajnokság záróünnepségén felszólalt Husszein el-Musszalam is. A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) kuvaiti elnöke kijelentette, hogy a budapesti volt minden idők legjobb világbajnoksága.

Magyar Nemzet
2022. 07. 04. 8:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nagy szomorúság, hogy búcsút kell mondanunk, mert nagyszerű két és fél hetet tölthettük itt – mondta Husszein el-Musszalam a margitszigeti Hajós uszodában, az Olaszország–Spanyolország férfi vízilabdadöntő utáni záróünnepségen a Nemzeti Sport tudósítása alapján. – Sajnáljuk, hogy búcsút veszünk Budapesttől, mert a főváros és Magyarország tökéletes helyszín volt. A létesítmények csodálatosak voltak, és nagyon barátságos fogadtatásban részesültünk. Az itt töltött pillanatokra hosszú éveken keresztül emlékezni fogunk. Szeretném megköszönni a magyar kormánynak, Budapestnek, a hatóságoknak, hogy ilyen rövid idő alatt meg tudták rendezni ezt az eseményt. Köszönjük, hogy megrendezték a valaha volt legjobb vizes világbajnokságot! Nagyszerű hír, hogy öt év múlva visszatérünk. Köszönjük a vendégszeretet és a kemény munkát. Köszönjük, Magyarország!

Borítókép: Husszein el-Musszalam köszönetet mondott (Fotó: MTI)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.