Valamiért így kellett történnie – Rossi felfedezettje a sérüléséről

A portugál Vitoria Guimaraes ellen megsérült Nagy Zsolt türelmesen végzi a rehabilitációt. Nincs oka a kapkodásra, hiszen a katari világbajnokság miatt már november közepén véget ér a szezon, így idén már aligha játszhat tétmeccsen.

Magyar Nemzet
2022. 08. 17. 11:05
Nagy Zsolt
Nagy Zsolt Forrás: PFLA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A diagnózis szerint Nagy Zsolt bal térdében a belső oldalszalag részlegesen elszakadt, amikor a portugál Vitoria Guimaraes elleni Európa-konferencialiga-mérkőzésen, a felcsúti visszavágón Miguel Magalhaes egy párharcot követően ráesett a 11-szeres válogatott labdarúgó lábára. Három hónapra taksálták a felépülését, s e tekintetben nincs változás.

Nincs is értelme siettetni a visszatérést, hiszen a katari világbajnokság miatt már november közepén véget ér a szezon, így Nagy Zsolt idén már aligha játszhat tétmeccsen, amivel ő maga is tisztában van. Különösen a Nemzetek Ligája-találkozókat sajnálja, de arra végképp nincs esélye, hogy szeptember végéig felépüljön. A 27 éves balhátvéd örül annak, hogy csak részlegesen szakadt el a szalagja, így azért rövidebb lesz a rehabilitációja.

– Négy esztendővel ezelőtt a Csákvár játékosaként már volt ilyen sérülésem, akkor műteni kellett, így hosszabb időt hagytam ki. A lábam egyelőre rögzítő sínben van, egyúttal kapom a különböző kezeléseket, végzem a szükséges gyakorlatokat.

 

Nem roskadtam össze, úgy fogom fel, valamiért így kellett történnie.

 

Mindent megteszek annak érdekében, hogy ne kelljen három hónapot kihagynom, s hogy a Puskás Akadémiába és a válogatottba is a lehető leghamarabb visszatérhessek – nyilatkozta bizakodva a Nemzeti Sportnak.

Borítókép: Nagy Zsolt már újra bizakodik (Fotó: PFLA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.