A vészhelyzetre is készülnek az esti Crvena zvezda–Ferencváros meccsen

A stadionban öt konzul teljesít majd szolgálatot, akik közvetlenül is segítségére lehetnek a szurkolóknak.

Magyar Nemzet
2022. 10. 06. 17:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mintegy 1500 Fradi-szurkolót várnak Szerbia fővárosába, Belgrádba a ma esti Crvena zvezda–Ferencváros labdarúgó Európa-liga-mérkőzésre; a szurkolókat a szabadkai főkonzulátus négy munkatársa várja a határátkelőhelyen, hogy segítsék a zökkenőmentes átlépést – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Szijjártó Péter a közösségi oldalán – Belgrádból bejelentkezve – azt mondta, hogy ő maga nem a meccsre érkezett, hanem a migrációról és Szerbia déli határának megvédéséről tárgyal az osztrák és szerb kollégáival. A Crvena zvezda–Ferencváros találkozón a stadionban is öt konzul teljesít majd szolgálatot, akik közvetlenül is segítségére lehetnek a szurkolóknak – fűzte hozzá a külgazdasági és külügyminiszter.

Ugyanakkor egy folyamatosan üzemelő vészhelyzeti telefonszámot (+381-62-766-024) is létesítettek, amelyen segítséget lehet kérni a belgrádi konzulátustól – hívta fel a figyelmet Szijjártó Péter.

Borítókép: A Crvena zvezda csapatnak fanatikus szurkolótábora van (Forrás: Facebook/FK Crvena zvezda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.