Megható pillanat: Perisic kisfia vigasztalta Neymart + videó

Szertefoszlottak a brazil labdarúgó-válogatott világbajnoki címről szőtt álmai. Neymaréknak a negyeddöntő jelentette a végállomást Katarban, ahol Horvátország jobbnak bizonyult náluk. A dél-amerikaiak a pályán összerogyva próbálták feldolgozni a kudarcot, és az ellenfél táborából is a segítségükre siettek.

Magyar Nemzet
2022. 12. 09. 21:24
Croatia v Brazil - Fifa World Cup Qatar 2022 Neymar
Neymar Brazil player cries during a match against Croatia valid for the quarterfinals of the FIFA World Cup in Qatar at Education City Stadium in Doha, Qatar. December 9, 2022 Photo:William Volcov (Photo by William Volcov / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP) Fotó: Brazil Photo Press via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmincéves a katari viadal előtt azt sejtette, hogy minden bizonnyal ez lesz az utolsó világbajnokság, amin részt vesz. Ha ez valóban megtörténik, és a 2026-os tornán nem vesz részt a brazilok szélsője, akkor Neymar anélkül vonul vissza, hogy vb-t nyert volna. Feltehetően ez is megfordult a Paris Saint-Germain futballistájának fejében, amikor a horvátok ellen tizenegyesekkel elvesztett negyeddöntőt követően összerogyott a gyepen. Szerencséjére nem maradt magára: Dani Alves támogatta le őt a pályáról, de előtte még az ellenfél táborából is a segítségére siettek. Ivan Perisic kisfia, Leo szaladt oda Neymarhoz, és próbálta megvigasztalni az elkeseredett világsztárt.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022    

 

Borítókép: Neymar összetört Brazília kiesését követően (Fotó: AFP/Brazil Photo Press/William Volcov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.