75 millió euró és egy betű plusz – Havertz Bayerről Bayernre válthat

Az immáron háromszoros válogatott Kai Havertz nyártól a Bayern Münchenben folytathatja karrierjét. Minderről a Bild számolt be, amely azt is tudni véli, 75 millió eurót kap a futballista játékjogáért jelenlegi kenyéradója, a Bayer Leverkusen.

Forrás: Nemzeti Sport2019. 03. 27. 22:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az immáron háromszoros válogatott Kai Havertz nyártól a Bayern Münchenben folytathatja karrierjét. Minderről a Bildre hivatkozva számolt be a Nemzeti Sport.

A német lap azt is tudni véli, legalább 75 millió eurót kap a futballista játékjogáért jelenlegi kenyéradója, a Bayer Leverkusen.

A Bild információi szerint a Bayern München hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Leverkusennel, utóbbi pedig hajlik az egyezségre.

A mindössze 19 éves Havertz már 80 bajnokit játszott a Bundesligában, ezeken pedig 17 gólt szerzett. A sokak által Toni Krooshoz hasonlított játékos a Leverkusen valaha volt legfiatalabb ligadebütánsa, 17 évesen és 126 naposan játszotta első mérkőzését, az ellenfél akkor a Werder Bremen volt.

A Bild információi szerint a Bayern mellett a Chelsea, a Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik a futballista iránt. Ami a müncheni ajánlatot teheti mégis vonzóbbá a Leverkusen számára az az, hogy a bajorok akár egy plusz idény erejéig, vagyis 2020 nyaráig nevelőegyesületénél hagynák Havertzet.

Uli Hoeness, a Bayern elnöke korábban kijelentette: minden eddiginél több, 200 millió euró feletti összeget terveznek elkölteni a nyáron, azért, hogy megerősítsék a csapat keretét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.