A Chelsea-t még az ág is húzza, ha kapusokról van szó

A válogatott szünet alatt megsérült a Premier League-ben szereplő Chelsea két hete leigazolt labdarúgója, Edouard Mendy.

Magyar Nemzet
Forrás: BBC.com2020. 10. 09. 14:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kékek szeptemberben jelentették be a szenegáli hálóőr leigazolását, mert tőle várták az égető kapuskérdés megoldását, azt követően, hogy Frank Lampard vezetőedzőnek elfogyott a türelme a hibát hibára halmozó Kepa Arrizabalagával szemben.

Edouard Mendy megérkezte után a Chelsea-ben két találkozót játszott végig. Ezután csatlakozott a szenegáli labdarúgó-válogatotthoz, hogy részt vegyen a Marokkó elleni péntek esti barátságos mérkőzésen. De a marokkói utazásnak hamar vége szakadt, a játékos ugyanis combsérülést szenvedett, és már az összecsapás előtt visszatért Londonba – tájékoztat a BBC.

A sérülés súlyosságáról nem tájékoztatott az angol klub, Mendynek további vizsgálatokra van szüksége, de úgy tűnik, hogy Kepa megkaphatja az utolsó utáni lehetőségét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.