A Crans Montana-i alpesi sí versenyeken sem indul Shiffrin

Édesapja halála miatt Crans Montanán sem indul Mikaela Shiffrin, a női alpesi sízők világkupa-sorozatának összetett éllovasa.

Forrás: MTI2020. 02. 20. 17:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves amerikai síző legutóbb január 26-án szerepelt vk-viadalon, azóta pihenés, majd a február 5-i haláleset miatt nem indult egyetlen futamon sem. Egyelőre nem tudni, mikor tér vissza a mezőnybe – jelentette be az amerikai szövetség.

A hétvégén három futamot rendeznek a svájci helyszínen, és mivel Shiffrin előnye már csak 113 pont, könnyen lehet, hogy az elmúlt három év összetett győztesének át kell adnia a pontverseny első helyét.

Crans Montana után még 11 futam lesz hátra a vk-idényből, most hétvégén – péntektől vasárnapig – két lesiklást és egy kombinációt rendeznek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.