A Debrecennek két meccs kellett a Kisvárda legyőzéséhez

A két felkészülési meccset követően a Debrecen egy hét múlva már hivatalos mérkőzésen is pályára lép.

Magyar Nemzet
2020. 05. 16. 15:32
Tőzsér Dani
Tőzsér Dániel a DVSC sportigazgatójaként folytatta pályafutását Fotó: Czeglédi Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymás után két felkészülési mérkőzést is játszott egymással a Kisvárda és a Debrecen az előbbi otthonában. A két találkozó alkalmat adott arra, hogy a keretekből mindenki teljes meccsterhelést kapjon, ami egyelőre a debrecenieknek sürgős, hiszen ők egy hét múlva a Groupama Arénában már hivatalos mérkőzésen is pályára lépnek, akkor pótolják az 1. fordulóból elmaradt meccsüket a Ferencváros ellen. A Kisvárda két hét múlva, május 30-án folytatja a bajnokságot, akkor az Újpestet fogadja majd.

Az első találkozón a Kisvárda Dombó–Melnyik, Ene, Rubus, Protics–Lucas, Karaszjuk–Sassá, Cukalasz, Bumba–Tischler, a DVSC pedig a Nagy S.–Habovda, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi–Bódi, Csősz, Kusnyír, Varga–Szécsi, Adenji összeállításban kezdett. A 79. percben Szécsi a vendégeknek szerzett vezetést, amit a házigazda a 91. percben a csereként beállt Himics révén kiegyenlített, a végeredmény tehát 1-1 lett.

Ezt követően a két klub ismét összecsapott. Bódog Tamás, a Kisvárda vezetőedzője ekkor a Minca–Hej, Avetiszjan, Kravcsenko, Baranyai Á.–Szőr, Szimovics–Gosztonyi, Obradovics, Kovácsréti–Jelena kezdőcsapattal vette fel a harcot, a Loki mestere, Vitelki Zoltán pedig a Kosicky–Damásdi, Szatmári, Baráth, Barna–Kundrák, Bereczki, Szabó B., Trujić –Garba, Kerekes összeállítási együttest vetette be. Ezúttal a hazai csapat szerzett vezetést, az 58. percben Szimovics talált a hálóba, ám Kundrák a 75. percben egyenlített, tizenegy perccel később pedig Trujić megfordította az eredményt, és ezzel a Loki 2-1-re megnyerte a második találkozót.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.