A Dunaszerdahely mindhárom magyar labdarúgója gólt szerzett szombaton

Kalmár Zsolt, Vida Kristopher és Vida Máté góljával az FC DAC 1904 házigazdaként 3-1-re legyőzte az FK AS Trencín csapatát a szlovák labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.

Forrás: MTI2019. 11. 09. 22:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dunaszerdahelyi klub honlapjának beszámolója szerint Vida Kristopher a harmadik percben szerezte meg a vezetést, majd a vendégek egyenlítettek. A második félidőben előbb a csapatkapitány Kalmár Zsolt volt eredményes, majd Vida Máté állította be a végeredményt.

Kalmár végigjátszotta a mérkőzést, Vida Kristophert a 65. percben lecserélték, Vida Máté pedig a 70. percben lépett pályára. A trencséniek elleni győzelemnek, valamint a zsolnaiak vereségének köszönhetően a Dunaszerdahely a tabella második helyén áll a szlovák élvonalban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.