A Honvéd és Lanzafame várja a csalódott FTC-t

Sokáig ezúttal sem nyalogathatja a sebeit a Ferencváros, hiszen vasárnap a Honvéd vendégeként – helyesebben Hungária körúti albérletben – játszik bajnokit.

Magyar Nemzet
2019. 10. 05. 14:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Csalódott vagyok. Igaz, előre szóltam a játékosoknak, hogy ez más szint lesz.” Mondta ki egyszer csak Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője csütörtök este a Ludogorectől elszenvedett 3-0-s vereséget értékelve. Tényleg az volt.

A Fradi játszott, ahogy bírt, úgy, ahogy megszoktuk tőle a Rebrov-érában, a bolgár bajnokra azonban nem csak a nyárhoz képest kicserélődött kezdőcsapat miatt nem lehetett ráismerni. A Ludogorec a játék minden elemében jobb volt a Fradinál, a hazaiak azért lehetnek mégis bosszúsak, mert emberelőnyben sem voltak képesek betalálni, pedig bőségesen akadtak helyzetei, elég Tokmac két helyzetére gondolni.

A hazai vereséggel a zöld-fehérek alighanem lemondhatnak a továbbjutásról szövögetett álmaikról, de ahogy az első fordulóban az Espanyolt, a folytatásban a két forduló után meglepetésre nullapontos CSZKA Moszkvát is meglephetik. A H csoport állása két forduló után: 1. Ludogorec 6 pont, 2. Espanyol 4, 3. FTC 1. 4. CSZKA 0.

Sokáig ezúttal se nyalogathatja a sebeit a Ferencváros, hiszen vasárnap a Honvéd vendégeként – helyesebben Hungária körúti albérletben – játszik bajnokit. A mérkőzés kuriózuma, hogy Lanzafame először játszik az FTC ellen, amióta a nyáron visszatért Kispestre. „A bajnokságra is oda kell figyelnünk. Két napunk van regenerálódni, ami nem sok, de nem veszíthetünk pontokat” – mondta Rebrov, de nyilván a Honvéd nem adja olcsón a bőrét. Igaz, ez a meccs megint csak más szint lesz…

Tegnap óta az is ismert, hogy Dibuszék majd csak tavasszal, április 7-én pótolják a Debrecen ellen az első fordulóból elhalasztott mérkőzést.

NB I, a 8. forduló műsora, szombat: Újpest–Mezőkövesd 14.30, tv: M4 Sport, Kisvárda–ZTE 17.00, Paks–Kaposvár 17.00, Diósgyőr–Puskás Akadémia 17.00, Mol Fehérvár FC–Debrecen 19.30, tv: M4 Sport, vasárnap: Honvéd–Ferencváros, 16.00, tv: M4 Sport.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.