Már gyülekeznek, a Hősök terétől vonulnak a szurkolók a Puskás Arénához

Már-már megszokott, a magyar szurkolói folklór része a meccs előtti közös vonulás. A jelentős válogatott-mérkőzések előtt hagyományosan egy táborba verődnek a drukkerek, és együtt közelítik meg a stadiont. Így volt ez öt éve a franciaországi Eb-n, és így lesz ez idén is. Indulás 15 órakor a Hősök terétől.

2021. 06. 15. 12:55
null
Öt éve Franciaországban rengeteg szurkoló csatlakozott a vonuláshoz Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma este 18 órakor Portugália ellen mutatkozik be a magyar labdarúgó-válogatott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A legnagyobb szervezett szurkolói csoport, a Carpathian Brigade 13 órára hívta a fanatikusokat a Hősök terére. Innen 15 órakor kezdődik a vonulás a Puskás Aréna felé.

„Mindenkitől kulturált megjelenést várunk! Természetesen el lehet fogyasztani néhány hangulatfokozó italt, de mindenki tudja, hogy hol a határ. Száz százalékos fegyelmezettség és egység! A Hősök terét és környékét, valamint a vonulás teljes útvonalát, nemzetünk fővárosának utcáit tiszteljük meg azzal, hogy nem hagyunk magunk mögött szemetet. Határozott, tekintélyt parancsoló, a magyarsághoz méltó menetet kell lebonyolítsunk!” – írta a Carpathian Brigade a Facebookon.

Öt éve Franciaországban rengeteg szurkoló csatlakozott a vonuláshoz
Fotó: Mirkó István

A Stefánia úti oldalon, a táborban szurkolóknak a fekete póló lesz a dresszkód. „A vonulást egy egységet képező Magyarország-feliratú drapéria fogja vezetni. Kérjük, e mögé sorakozzon mindenki! Köszönjük, ha betartjátok a kéréseinket, és ezáltal egy örökké emlékezetes napot élhetünk át együtt!

Mindörökké Magyarország!” – írja a Carpathian Brigade-csoport.

....

Kövesse nálunk a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.