A korábbi fradista válogatott játékos hazatért, a Honvédnál folytatja

Nagy Dominik tízszeres válogatott labdarúgó a Budapest Honvéd csapatához igazolt.

Forrás: MTI2021. 01. 19. 17:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Dominik korábban a Pécs, a Kozármisleny, a Ferencváros, a lengyel Legia Warszawa és a görög Panathinaikosz játékosa volt.

– Vártam már, hogy aláírjak, és eldőljön a sorsom, boldog vagyok, hogy itt lehetek a Honvédnál. Szinte mindenkit ismerek, játszottunk együtt vagy éppen egymás ellen korábban – nyilatkozta a 25 éves labdarúgó. Hozzátette, Pisont István vezetőedzővel az utánpótlás-válogatottnál már dolgoztak együtt.

A Fradiban szerzett magának hírnevet
Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

– Azon leszek, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi formámat, és játékba lendüljek. Bár ősszel rosszabb periódusban volt a csapat, azt gondolom, a tavasz folyamán elindulunk felfelé. Ehhez szeretném hozzátenni a magamét jó és eredményes játékkal – szögezte le a Kun Gábor ügyvezető által sokoldalú, minőségi és motivált játékosnak tartott középpályás.

Bőle Lukács után Nagy Dominik a Budapest Honvéd második téli igazolása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.