A koronavírus felülírhatja a veszprémi legendák búcsúmeccsét

A német bajnok THW Kiel együttese augusztus 30-án egy edzőmérkőzés erejéig a Telekom Veszprém vendége lesz, ezen a találkozón búcsúztatják el a hazai csapat több legendás kézilabdázóját.

Magyar Nemzet
2020. 08. 12. 20:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavaly visszavonult Nagy Lászlótól és Momir Ilictől, valamint a játékkal idén felhagyó Fazekas Nándortól és Sterbik Árpádtól a német bajnok THW Kiel ellen búcsúzik el a Telekom Veszprém férfi-kézilabdacsapata.

augusztus 30-án búcsúzhat el a veszprémi közönségtől
Fotó: Havran Zoltán

A veszprémiek gondoltak a 2019–20-as szezon végén távozó játékosaikra is, ezért kikérőt küldenek Mirsad Terzic, Dragan Gajic, Borut Mackovsek és Pawel Paczkowski új csapatának, hogy a veszprémi drukkerek tőlük is méltó búcsút vehessenek.

A tervek szerint a távozókat a mérkőzés szünetében köszöntik. A veszprémi klub kiemelte: amennyiben a járványügyi helyzet úgy alakul, hogy az összecsapást nem rendezhetik meg nézők előtt, akkor a játékosok búcsúztatása elmarad.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.