A közösségi médiából értesült róla, hogy nem hosszabbít vele a MU

Hat és fél év után távozik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Unitedtől Marcos Rojo, aki a közösségi médiából értesült róla, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a klub. A játékos hazatér Argentínába, a Boca Juniorsnál folytatja pályafutását.

Magyar Nemzet
Forrás: ESPN2021. 02. 06. 12:51
Marcus Rojo
Rojo (jobbra) 122 alkalommal öltötte magára a Vörös Ördögök mezét Fotó: MTI/EPA/Hannah McKay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ESPN úgy értesült, Marcos Rojót nem tájékoztatta a Manchester United, hogy nem hosszabbítja meg szerződését. Az argentin balhátvéd a klub vezetőségének tájékoztatására várt, hogy élnek-e a lehetőséggel és marasztalják-e további egy évre, de Rojónak ehelyett a közösségi médiát böngészve azzal kellett szembesülnie, hogy Ole Gunnar Solskjaer egy sajtótájékoztatón bejelentette, búcsút mond a 30 éves játékosnak.

Rojo (jobbra) 122 alkalommal öltötte magára a Vörös Ördögök mezét
Fotó: MTI/EPA/Hannah McKay

Rojo 2014-ben kezdődött manchesteri pályafutása így kedden véget ért. A védő 122 mérkőzésen lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben, ezeken két gólt szerzett, s öt trófeát gyűjtött be a klub tagjaként. 2018 márciusában írt vele alá 3+1 éves szerződést a MU, de azóta mindössze tizenkét alkalommal lépett pályára a felnőttcsapatban.

Marcos Rojo hazatér Argentínába, a Boca Juniorshoz igazolt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.