A lipcseiek kivételével minden játékos megérkezett a magyar labdarúgó-válogatotthoz

Forrás: MTI2019. 11. 12. 14:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

és kivételével minden játékos megérkezett a magyar labdarúgó-válogatott telki edzőközpontjába.

A magyar szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint az RB Leipzig kapusa csütörtökön csatlakozik a csapathoz, míg a belső védő érkezése orvosi vizsgálatainak eredményétől függ.

„Az RB Leipzig vezetői azt kérték szövetségi kapitánytól, hogy az utóbbi hónapokban történt sorozatterhelés miatt biztosítson pár pihenőnapot Gulácsi számára, hiszen az Uruguay elleni stadionavatón áll majd a magyar válogatott kapujában” – olvasható a cikkben, amelyből kiderült, az olasz szakvezető elfogadta a lipcsei klub érveit.

Orbán október 30-án szenvedett térdsérülést, kedden újabb orvosi vizsgálatokon vesz részt, ezek eredménye döntően befolyásolja majd, hogy csatlakozhat-e a nemzeti együttes keretéhez.

A futballisták kedden két edzésen vesznek részt a hétfői regenerációt követően.

A magyar válogatott pénteken Uruguay csapatát fogadja a jövő évi Európa-bajnokságon három csoporttalálkozónak és egy nyolcaddöntőnek otthont adó Puskás Aréna avatásán, majd jövő kedden Wales vendége lesz sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, melyen győzelem esetén kijut a kontinensviadalra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.