A Liverpool játékosa lett az év labdarúgója Angliában

Jordan Henderson, a Liverpool FC csapatkapitánya, a nőknél pedig Lucy Bronze lett a 2019-es év labdarúgója Angliában – közölte a helyi szövetség.

Forrás: MTI2020. 01. 15. 16:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves, válogatott Henderson tavaly Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyert a Vörösökkel, a Premier League-ben pedig másodikként zárt. A nemzeti együttessel kijutott az Európa-bajnokságra és harmadikként végzett a Nemzetek Ligájában.

A futballista Raheem Sterlinget (Manchester City) és Harry Kane-t (Tottenham Hotspur) megelőzve szerezte meg az elismerést.

A 28 esztendős Bronze Marozsán Dzsenifer csapattársa az Olympique Lyonban, amely tavaly – Budapesten – elhódította a Bajnokok Ligája győztesének járó trófeát. Az angol játékos 2019-ben a válogatottal elődöntős volt a franciaországi világbajnokságon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.