A magyar sportolók négy érmet szereztek az Olimpiai Fesztivál zárónapján

A magyar sportolók négy érmet szereztek a bakui 15. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) szombati zárónapján.

Forrás: MTI2019. 07. 27. 20:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint a lány kosárlabdázók 64-59-re kikaptak a franciáktól a fináléban.

A bronzéremért pályára lépő kézilabdás lányok 30-20-ra múlták felül a svájci együttest, melyet a csoportkörben 28-20-ra győztek le.

A cselgáncsozók vegyescsapat-versenyében Sáfrány Péter, Farkas Szilvia, Kriza Anna, Farkas Bence és Nyiri Nikolett lépett tatamira a harmadik helyen záró magyar válogatottban.

A tornászok között Balázs Krisztián korláton nyert bronzérmet.

A 88 fős magyar csapat így 9 ezüst- és 12 bronzérmet nyert az EYOF-on, melyen mintegy ötven európai nemzet 14-18 éves sportolói vettek részt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.