A Premier League-be hívják Szoboszlait

A Sun szerint a Leicester City Szoboszlai Dominikot próbálja megszerezni a következő átigazolási időszakban.

Magyar Nemzet
2020. 04. 27. 12:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol Sun bulvárlap értesülései szerint a Leicester City a magyar labdarúgó-válogatott középpályását, Szoboszlai Dominikot próbálja megszerezni a következő átigazolási időszakban.

Feltételek sorozatának kell teljesülnie ahhoz, hogy a Red Bull Salzbur magyar középpályása, a Leicester labdarúgója legyen. A Sun szerint az első lépés az lenne, hogy a Leicester eladja James Maddisont a Manchester Unitednek, jó eséllyel az üzlet abban az esetben valósul meg, ha a Vörös Ördögök nem tudnák megszerezni a Dortmundot erősítő Jadon Sanchót vagy az Aston Villa játékosát, Jack Grealisht.

Amennyiben mégis Maddisonra esne a United választása, akkor kerülne képbe Szoboszlai szerződtetése.

A Sun idézi a magyar játékos ügynökét, Esterházy Mátyás szerint Szoboszlainak vannak angol lehetőségei (korábban az Arsenal érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban) és az angol bajnokság remek előrelépési lehetőség lenne neki.

– A legfontosabb most a jelenlegi válság túlélése és az idény befejezése, remélhetőleg bajnokként – hangsúlyozta a játékosügynök.

Szoboszlai kapcsán több topcsapatról lehetett olvasni az elmúlt időszakban, szövetségi kapitány nemrég az olasz sajtónak kifejtette, hogy a középpályás nagy valószínűséggel a Serie A-ba igazol; a Milant és a Laziót érdeklődött, korábban a Juventus puhatolózott a játékos felől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.