A Real Madrid agya kihagyhatja a Liverpool elleni visszavágót

Súlyos veszteségekkel zárult a Real Marid szempontjából a szombati El Clásico. Zidane-nak főhet a feje, jelenleg nincs jobbhátvédje, és a középpályán is kulcsemberek hiányozhatnak szerdán a Liverpool elleni labdarúgó BL-negyeddöntő visszavágóról.

Munkatársunktól
2021. 04. 12. 10:15
null
Forrás: Twitter/Real Madrid
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 3-1-es siker a Liverpool ellen a BL-ben, egy 2-1-es pedig a Barcelona elleni El Clásicón, második hely a bajnokságban. Látszólag minden rendben van a Real Madridban, de valójában mégsem. Zinédine Zidane vezetőedző sérülések miatt bosszús, és erre meg is van minden oka. A Barca elleni rangadón kidőlt a sorból Lucas Vazquez, aki a szezon nagy részében sérült Dani Carvajalt hivatott pótolni a jobbhátvéd posztján. Mire igazán beletanult volna az új szerepébe az eredetileg jobbszélső Vazquez, a szezon egyik legfontosabb meccsén megsérült. Visszatérésének időpontja kérdéses.

(j) nagyon hiányozhat a Realból az Anfield Roadon
Fotó: Tolga Bozoglu / MTI/EPA

Egyelőre nem tudni, ki lesz a jobbhátvéd szerdán a Liverpool elleni visszavágón – talán Nacho pályázik erre a legnagyobb eséllyel. De még ennél is súlyosabb veszteség, hogy a középpálya közepén is súlyos veszteségeket szenvedett el a címvédő. A csapat irányítója, a pontrúgások specialistája, Toni Kroos is megsérült a Barcelona ellen, és Federico Valverde játéka is minimum bizonytalan a szerda esti mérkőzésen.

Az AS madridi sportlap beszámolója szerint és ugyanakkor visszatérhet a Real kezdőcsapatába az Anfield Roadon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.