A Tour de France címvédője nagyot bukott a svájci körversenyen

Bukás következtében feladta a svájci kerékpáros körversenyt Geraint Thomas, a július 6-án kezdődő Tour de France címvédője.

Forrás: MTI2019. 06. 18. 22:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A walesi kerekes kedden a negyedik szakaszon, 30 kilométerrel a cél előtt keveredett balesetbe, sokáig az út szélén ápolták, majd kivizsgálásra kórházba szállították.

Az első hírek szerint a válla vagy a kulcscsontja sérült meg, és egyelőre nem tudni, hogy elindulhat-e a francia körversenyen.

Az Ineos (korábban Sky) istálló számára újabb csapás lenne a 33 éves Thomas kidőlése a 106. Tour de France előtt, ugyanis múlt szerdán a csapatkapitány Chris Froome vált harcképtelenné.

A négyszeres Tour-győztes brit edzés közben esett óriásit, és eltört a combcsontja, a könyöke és a bordája. Ezzel a 34 éves klasszis számára véget ért a szezon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.