Alig több mint egy kezdőcsapatnyi játékosa maradt Zidane-nak

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabellájának második helyén álló Real Madrid játékosai sorra dőlnek ki a sorból, egyre nagyobb fejtőrést okozva ezzel Zinedine Zidane vezetőedzőnek.

Magyar Nemzet
Forrás: Marca2021. 02. 08. 11:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sergio Ramos szombaton térdműtéten esett át, így a Real Madrid csapatkapitánya az újabb játékos, aki Eden Hazard , Goes, Dani Carvajal és Fede Valverde mellett hetekig nem állhat Zinedine Zidane rendelkezésére, számol be róla a Marca.

A Real Madrid kedd este (21.00, tv: Spíler 2) az első fordulóból pótolt bajnokin a Getafe ellen lép pályára, és a fent felsorolt futballistákon kívül eltiltás miatt nem lesz bevethető, Alvaro Odriozola és Eder Militao játéka pedig kérdéses.

A spanyol klub húsz játékosa küzdött már 38 különböző sérüléssel ebben az idényben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.