Amerika felé kacsingat a Barcelona világbajnok futballistája

Antoine Griezmann az MLS-ben fejezné be a pályafutását.

Magyar Nemzet
2020. 06. 05. 9:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a Barcelona futballcsapatának támadója a Los Angeles Timesnak elmondta, hogy az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban, az MLS-ben szeretné befejezni a karrierjét. A 29 éves játékos, aki tagja volt a 2018-as, oroszországi világbajnokságon győztes francia válogatottnak, leszögezte, hogy a 2022-es katari vb-n is aranyéremre pályázik, de addig még BL-t és spanyol bajnokságot is nyerne a Barcával, a világbajnokság után azonban belevágna az amerikai kalandba.

– Még nem tudom, hogy az MLS-ben melyik csapat jöhetne szóba a számomra, de a tengerentúlon szeretném lezárni a pályafutásomat, s nem csak levezetni mennék, egy olyan csapatnak szeretnék a hasznos tagja lenni, amelyik az amerikai ligában is a bajnoki címért harcol – nyilatkozta a 78-szoros válogatott, a francia nemzeti csapatban 30 gólt jegyző Griezmann, aki a jelenlegi, a koronavírus-járvány miatt félbeszakított spanyol bajnokságban 26 mérkőzésen 8 gólt szerzett.

Griezmann egyébként már korábban is megpendítette, hogy szívesen költözne az Egyesült Államokba, mert szereti az NBA- és az NFL-meccsket, de amikor hozzátette, hogy legszívesebben mégis azért menne Amerikába, mert ott senki sem ismeri fel, mindenki azt hitte, csak viccel. Most kiderült, már akkor is komolyan gondolhatta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.