Amerikába csábítják Marco Rossi válogatottjának játékosát

Tavaly nyáron Törökországból volt ajánlata, akkor a maradás mellett döntött, de a Honvéd sem akarta egyik legnagyobb értékét, Gazdag Dánielt. Sajtóhírek szerint az MLS egyik csapata lehet a legújabb kérője a 25 éves labdarúgónak.

Forrás: NSO2021. 04. 25. 15:45
Gazdag Dániel
Gazdag Dánielre felfigyeltek Amerikában Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A 25 éves Gazdag pont olyan fajta középpályás, amilyet a Union keres és amilyenre a klubnak szüksége van” – állítja a Philadelphia Inquirer lap, ám arra is emlékezteti az amerikai csapat drukkereit, hogy könnyen lehet, hogy az átigazolás igencsak elhúzódik.

az Egyesült Államokba igazolhat
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Az újság tudni véli, hogy a Union szeretné minél előbb megszerezni Gazdagot, de amíg a Honvéd a kiesés ellen harcol, addig a kispestiek nem akarnak megválni egyik legjobbjuktól – aki ebben az idényben 18 gólt szerzett és hét gólpasszt jegyez a Honvéd színeiben lejátszott tétmeccsein –, s a bajnokság lezárulta után Gazdag minden bizonnyal ott lesz az Eb-re készülő válogatott keretben, így csak ezt követően kerülhet sor az esetleges váltásra.

Az Inquirer hozzáteszi, hogy a járványhelyzet miatt megnőtt az amerikai munkavállalási engedélyek kiállításának ideje, könnyen elképzelhető, hogy a nyár közepe előtt nem lesz érdemi előrelépés.

Gazdag jövőjével kapcsolatban megkerestük a Honvédot is, ahol közölték, sajtóhíreket, átigazolási pletykákat nem kommentálnak, ha bármilyen bejelenteni valója lesz a klubnak, azt az együttes hivatalos honlapján teszik majd meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.