Arcátlanul megtámadták Liu Shaolin Sándort

Szegénységi bizonyítvány kiállítva.

2019. 03. 12. 12:00
null
Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezajlott Szófiában a gyorskorcsolya világbajnokság. A magyar csapat egy bronzérmet szerzett a viadalon.

A nemzeti válogatott zászlóshajója Liu Shaolin Sándor sajnálatos módon egyéni számaiban nem tudott érmet szerezni, mert bírói döntések miatt a kizárás sorsára jutott.

Ezek a bosszantó döntések, Liu kizárásai a ballib véleményvezérekből ismét felszínre hozták az igazi énjüket.

Forrás: https://media.blogstar.hu

Nem találunk szavakat!

Ugye emlékszünk még arra, hogy tavaly Majtényi László a baloldal közös köztársasági elnök jelöltje ostoba módon – lemigránsozva őket – nyilatkozott a friss olimpiai bajnok Liu testvérekről.

Azt hittük ilyen arcátlanság nem fordul elő többé, de tévedtünk.

A haladó, demokratikus, liberális és befogadó sajtó szerint az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportoló egy „kínai vendégmunkás”.

Csak a miheztartás végett: Liu Shaolin Sándor, akit Majtényi anno migránsnak titulált és akit most a haladó ballib sajtó ismét megbélyegzett, magyar. Édesanyja is magyar és itt is született Magyarországon.

Természetesen később a felháborodott hozzászólások miatt módosították a vérlázító Facebook posztot, de ez nem változtat azon, hogy a haladó liberálisok ismét kiállították magukról a szánalmas szegénységi bizonyítványt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.