Az elődöntőben búcsúzott a Babos, Mladenovic páros Wimbledonban

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó két szettben kikapott a harmadikként rangsorolt Hszie Szu-vej, Barbora Strycova tajvani, cseh kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének pénteki elődöntőjében.

Forrás: MTI2019. 07. 12. 17:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első szett rendkívül szorosan alakult, Babos és társa remekül adogatott, az ellenfél szervajátékának elnyerésére viszont nem volt esélye, így rövidítésre volt szükség, amelyben a tajvani, cseh duó bizonyult jobbnak.

A második felvonás legelején a kevesebbet hibázó Hszie és Strycova rögtön brékelni tudott, majd 5:3-as állásnál két meccslabdájuk volt, ezeket még nem tudták kihasználni, ám a következő játék végén lezárták a mérkőzést. Babosék egyszer sem tudták elvenni riválisuk adogatását az 1 óra 28 perces mérkőzésen.

Eredmény, női páros, elődöntő:

Hszie Szu-vej, Barbora Strycova (tajvani, cseh, 3.) – Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.) 7:6 (7-5), 6:4

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.