Az MLSZ segít a szurkolóknak a reptérre jutni a walesi-magyar után

A Cardiff City Stadiontól a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által biztosított buszokkal utazhatnak a magyar szurkolók a repülőtérre a kedd esti Wales elleni Európa-bajnoki selejtező után.

Forrás: MTI2019. 11. 19. 11:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ Facebook-oldalán jelezte: a közép-európai idő szerint 20.45-kor kezdődő találkozó késői befejezése miatt csak korlátozott tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, a légitársaság pedig nem biztosít transzfert az éjszakai gép eléréséhez.

„Mivel a nagyjából 650 szurkoló hazajutása emiatt veszélyben forgott, az MLSZ vezetősége úgy döntött, hogy megszervezi és kifizeti a szurkolók utazását a reptérre a mérkőzés lefújása után” – olvasható a bejegyzésben.

A buszok a vendégszektor mögötti parkolóban veszik majd fel a drukkereket, akiknek a helyszínen stewardok segítenek az eligazodásban.

Az Eb-selejtező utolsó fordulójának óriási a tétje az E csoportban, mivel a Wales-Magyarország és a Szlovákia-Azerbajdzsán mérkőzések döntenek arról, hogy a csoportgyőztes horvát válogatott mellett melyik gárda jut ki egyenesen a jövő évi kontinensviadalra. A cardiffi meccs győztese megszerzi a második helyet, döntetlen esetén pedig a szlovákok örülhetnek, amennyiben legyőzik a csoportutolsó keddi riválisukat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.