Az MTK vezetőedzőjére csapna le a Schalke?

Ismét edzőt keres a Bundesligában sereghajtó, és hétről hétre reménytelenebb helyzetbe kerülő Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetősége: a Kicker az MTK trénerét, Michael Borist is megemlíti a jelöltek között.

Forrás: Nemzeti Sport2021. 03. 01. 10:51
Boris
Michael Boris színvonalas tornát vár Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kicker vasárnapi cikkében négy lehetséges jelöltet említ a Stuttgart elleni, 5-1-es vereség után menesztett Christian Gross utódjaként. A két legfőbb kandidáns a Schalke kispadjára a másodosztályú Paderbornnal a nyárig szerződésben álló Steffen Baumgart, valamint a legutóbb a Darmstadtnál dolgozó Dimitriosz Grammozisz, de nem lehet teljes mértékben kizárni, hogy más megoldást választanak a szakmailag nagy bajban lévő gelsenkircheni egylet vezetői.

És itt jöhetne a képbe Michael Boris! A 2019 nyara óta az MTK-t irányító, a csapatot az előző idényben az élvonalba visszajuttató német szakember szerződésében a Kicker szerint szerepel egy kilépési záradék, melynek aktiválása esetén azonnal elérhető lenne. A Nemzeti Sport megkereste az MTK-t a hírrel kapcsolatban, de a klub cáfolta, hogy lenne ilyen záradék az edző szerződésében.

A lap értesülése szerint az NB I-ben dolgozó szakember neve valóban szóba került a német klubnál az edzőjelöltek között, de hivatalos kapcsolatfelvétel nem történt a Schalke részéről Boris szerződtetésének ügyében.

A teljes cikket a Nemzeti Sport honlapján olvashatják el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.