Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel is otthonmaradásra buzdít

Forrás: MTI, facebook.com/danielgyurtaofficial2020. 03. 18. 11:18
null
Forrás: facebook.com/danielgyurtaofficial
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Otthonmaradásra szólít fel mindenkit a koronavírus-járvány miatt a Facebookon szerdán közzétett videójában Gyurta Dániel olimpiai bajnok.

Az úszó a videóban – amit az M1 aktuális csatorna is bemutatott – azt mondta, a koronavírus mindenki életét megnehezíti, így az övét is. „Higgyétek el, hogy én is szívesen találkoznék a barátaimmal, beülnék egy bárba, elmennék nyilvános helyekre, közösségi helyekre, de nem teszem, mert a szakértő utasítása egyértelműen az, hogy kerüljük ezeket a találkozókat” – hangsúlyozta Gyurta Dániel.

Hozzátette, csak a legszükségesebb esetben megy el otthonról, például akkor, ha élelmiszert kell vennie.

„Kérlek benneteket, figyeljetek erre ti is oda, hiszen ezzel tudjuk megállítani a vírusnak a további terjedését. Vigyázzunk egymásra!” – mondta a sportoló a videóban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.