Babos Tímea a második fordulóba jutott a US Openen

Babos Tímea a második fordulóba jutott az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután kedden legyőzte a spanyol Carla Suárez Navarrót, aki az első játszma után sérülés miatt feladta a további küzdelmet.

Forrás: MTI2019. 08. 28. 6:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Azt azért kiemelném, hogy összességében jól játszottam. Tudom, hogy Carla Suárez Navarro jó ideje küszködik a hátával, nagyon sajnálom és a legjobbakat kívánom! Nyilván örülök a saját játékomnak és annak is, ahogyan kezeltem ezt a mérkőzést. Boldog vagyok, hogy továbbjutottam és az a legfontosabb, hogy készüljek a következő feladatra” – idézte a soproni teniszezőt hivatalos honlapja.

Babos pályafutása során harmadszor jutott a főtáblán a második fordulóba a US Openen. Ellenfele a 64 között a mindössze 15 esztendős Cori Gauff lesz: az amerikai tinédzser az idei wimbledoni torna szenzációját okozta azzal, hogy a selejtezőből indulva egészen a nyolcaddöntőig menetelt. Gauff két évvel ezelőtt döntős volt a juniorok között a US Openen, tavaly pedig veretlen maradt a Roland Garros korosztályos tornáján.

Eredmény

Női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért):

Babos Tímea-Carla Suárez Navarro (spanyol, 28.) 6:2-nél Suárez Navarro feladta

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.