Babos Tímea bemutatkozott új párospartnere oldalán

Babos Tímea egyesben kiesett, párosban viszont új partnerével, Veronika Kugyermetovával továbbjutott a Dubajban zajló WTA–1000-es tenisztornán.

Magyar Nemzet
2021. 03. 08. 18:25
BABOS Tímea
Melbourne, 2021. februr 8. Babos Tmea a belga Ysaline Bonaventure ellen jtszik az ausztrl nemzetkzi teniszbajnoksg ni egyesnek els forduljban Melbourne-ben 2021. februr 8-n. MTI/EPA/Jason O'Brien Fotó: Jason O'Brien Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten Dubajban az év első WTA–1000-es tornáját rendezik, amelyen az elsőszámú hazai női teniszező, is elindult egyesben, és új partnerével, az orosz Veronika Kugyermetovával párosban is.

Az egyes első fordulójában Babosnak ezúttal nem volt esélye a verseny 15. kiemeltje, az észt Anett Kontaveit ellen, 6:2, 6:1-re kapott ki.

Párosban viszont sikeresen debütált az új duó, Babos és a világranglistán egyesben 26., párosban 34. helyen álló Kugyermetova kettőse 6:3, 6:3-ra győzte le a Krunics, Panova szerb, orosz párost. Babosék következő ellenfele a cseh ikerpár, Karolína és Kristýna Plíšková lesz.

Babos tavaly Kristina Mladenoviccsal az oldalán megnyerte az Australian Opent és a Roland Garrost is, idén azonban a francia játékos az év első Grand Slam-tornája előtti napokban úgy döntött, hogy kizárólag az egyesre szeretne koncentrálni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.