Babosék újabb győzelemmel az elődöntőben

Második mérkőzését is megnyerte és már elődöntős a címvédő Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros a sencseni tenisz WTA-világbajnokságon. A magyar, francia duó szerdán két szettben bizonyult jobbnak az Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs német, holland kettősnél a Vörös csoport 2. fordulójában.

Forrás: MTI2019. 10. 30. 22:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmadik helyen kiemelt Babosék – akik hétfőn döntő rövidítésben verték a Latisa Csan, Csan Hao-cseng tajvani testvérpárt – az első szett végjátékában jobban összpontosítottak, és előnybe kerültek. A folytatásban már komoly fölényben voltak, és végül 1 óra 15 perc alatt diadalmaskodtak.

A csoportnak még az első helyen kiemelt Elise Mertens, Arina Szabalenka belga, fehérorosz duó a tagja.

Babosék legközelebb pénteken lépnek pályára. A csoportokból az első két helyezett jut az elődöntőbe.

Eredmény:

Páros, Vörös csoport, 2. forduló:

Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.) – Anna-Lena Grönefeld, Demi Schuurs (német, holland, 8.) 7:5, 6:2

Az állás: 1. (és már elődöntős) Babos, Mladenovic 2 győzelem, 2. Grönefeld, Schuurs 1, 3. Mertens, Szabalenka (belga, fehérorosz, 1.) 1, 4. Csan, Csan (tajvani, 5.) 0

Azonos győzelemszám esetén az egymás elleni eredmény dönt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.