Capello Cristiano Ronaldóról: Erre nincs bocsánat!

Kritikák özöne zúdult a Juventus futballcsapatára, amely kedd este a Porto ellenében már a nyolcaddöntőben búcsúzott a Bajnokok Ligájától. Nem kerülte el a rossz értékeléseket a torinóiak sztárja, Cristiano Ronaldo sem, akiről Fabio Capello mondta el véleményét.

Magyar Nemzet
Forrás: football-italia.net2021. 03. 10. 15:59
Bajnokok Ligája, siker nélkül
epa09064488 Cristiano Ronaldo at the end of the round of 16 Uefa Champions League soccer match Juventus FC vs FC Porto at the Allianz stadium in Turin, Italy, 09 March 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO Fotó: Alessandro Di Marco Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Porto 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal ejtette ki a Juventust a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Fabio Capello szerint az olaszok maguknak köszönhetik, hogy kiestek, ugyanis mindkét találkozón felesleges hibákat vétettek, amelyekkel a portugálok élni tudtak.

– Az első mérkőzés első találata igazi ajándék gól volt, a második pedig nemtörődömség eredménye. Vannak olyan gólok, amelyeknek nem lett volna szabad a kapudba jutniuk – értékelt a 2018-ban visszavonult edző, majd a kedd esti összecsapásról is megszólalt. – A mai büntető egy újabb ajándék volt a Portónak, Merih Demiral túl naiv volt abban a helyzetben. Nagy hibát követett el.

Sergio Oliveira mindent eldöntő szabadrúgása a sorfal alatt, lábai között jutott el Wojciech Szczesny kapujába. Az egykori angol szövetségi kapitány a portugált okolja a bekapott találatért.

– Cristiano Ronaldo vétette a legnagyobbat, amikor felugrott és megfordult. Ha valaki a sorfal része, nem félhet attól, hogy eltalálják. Megbocsáthatatlan hiba, erre nincs mentség – vélekedett Capello.

Az a bizonyos szabadrúgás:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.