A Király utca járókelői közt edzettek a BL-ben pályára lépő labdarúgók

Különös helyszínt választott a edzésre a szerda esti, Manchester City elleni mérkőzésre készülő Borussia Mönchengladbach csapata. A német klub labdarúgói a Király utcában rótták a kilométereket a Puskás Arénában megrendezendő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt.

Magyar Nemzet
2021. 02. 24. 17:05
Bajnokok Ligája, Borussia Mönchengladbach
Fotó: facebook.com/erzsebetvarosazotthonunk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonegy órától a zárt kapus lebonyolítás miatt csak a Spíler 2 televízió közvetítésén keresztül lehet figyelemmel követni a Borussia Mönchengladbach játékosait, délelőtt azonban a Király utcában volt a találkozásnak közvetlenebb módja is, ugyanis a német klub labdarúgói a járókelők közt futkározva tartották meg futóedzésüket a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.