Balotelli levonult a pályáról

Győzelemmel mutatkozott be az Udinese kispadján az Igor Tudor helyére ideiglenesen kinevezett Luca Gotti, akinek tanítványai 3-1-re nyertek az Genoa otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Forrás: MTI2019. 11. 03. 20:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Verona-Brescia mérkőzésen Mario Balotelli, a vendégek támadója a hazai szurkolók egy csoportjának rasszista bekiabálásai miatt az 54. percben előbb kezébe vette a labdát, felrúgta a lelátóra, majd levonult a pályáról. A kapu mögött a csapattársai és az ellenfél játékosai is győzködték, ne menjen be az öltözőbe. A játékvezető rövid időre megállította a játékot, a hangosbemondó pedig megkérte a drukkereket, hagyják abba a kiabálást, különben idő előtt véget ér az összecsapás.

A találkozó néhány perc elteltével folytatódott, Balotelli pedig a 85. percben gólt szerzett, igaz, csapata így is kikapott.

Ez már a második meccs volt hétvégén, amely sértő bekiabálások miatt rövid időre félbeszakadt a Serie A-ban: szombaton az AS Roma-Napoli mérkőzést kellett megállítani.

Serie A, 11. forduló:

Genoa-Udinese 1-3 (1-1)

Lecce-Sassuolo 2-2 (2-1)

Verona-Brescia 2-1 (0-0)

korábban:

Atalanta-Cagliari 0-2 (0-1)

később:

Fiorentina-Parma 18.00

AC Milan-Lazio 20.45

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.