Bánhidi Bence világklasszisokat előzött meg a szavazáson

A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának beállóját, Bánhidi Bencét és a Telekom Veszprém balszélsőjét, Manuel Strleket is beválasztották a Bajnokok Ligája-szezon all star csapatába. A szezon legjobb védőjátékosa a szurkolók szavazatai alapján a veszprémi Blaz Blagotinsek, a legjobb edző a Veszprémet irányító David Davis lett.

2020. 06. 12. 13:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

a harmadik helyen végzett. A balátlövő Sander Sagosen és a balszélső Manuel Strlek után a szegedi beálló kapta a harmadik legtöbb szavazatot a szurkolóktól a szezon all star csapatáról szóló szavazáson. A 26 éves játékos nem akármilyen társaságba került: a szezon csapatában hemzsegnek a világklasszisok, a kapus poszton a THV Kiel dán portása, Niklas Landin kapta a legtöbb szavazatot. A bal szélen a veszprémi Strlek lett a befutó, a balátlövő a PSG (a következő szezontól a Kiel) norvég zsenije, Sander Sagosen. Az all star csapat irányítója Mikkel Hansen, a PSG dán veteránja, a beálló poszton Bánhidi Bence kapta a legtöbb voksot. A jobbátlövőknél a lengyel Kielce spanyol játékosa, Alex Dujshebaev nyerte a versenyt, a jobb szélen pedig a Kiel svéd kézilabdázója, Niclas Ekberg.

Bánhidi Bence a Facebook-oldalán osztotta meg a remek hírt: „Megvaaaaan!!! 11.430 szavazatot kaptam Tőletek, ezzel az EHF Bajnokok Ligája All-Star Team beállója lettem! Egyértelműen úgy gondolom, hogy ez egy közös siker, nagyon szépen köszönöm Nektek!”

A BL-szezon legjobb védőjét és az edzőt is a Telekom Veszprém adja: a szurkolóknál Blaz Blagotinsek illetve a trénereknél David Davis volt a nyerő. A legjobb fiatalnak a Barcelona játékosát, Aleix Gomezt választották.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.