Gálának indult, váratlanul kudarcba fulladt a Barca meccse

A Granada 0-1-ről 2-1-re fordítva nyert a Barcelona vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában. Az eredménynek az Atlético örülhet igazán, mert így megőrizte az első helyét. Pedig a Barca az élre ugorhatott volna.

Magyar Nemzet
2021. 04. 29. 21:31
Barcelona
A Granada megtréfálta Messiéket Fotó: Lluis Gene Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszerűen kezdte a meccset a Barca. Messi duzzadt az erőtől, nagy kedvvel játszott, s a 23. percben Griezmann csodálatos labdaátvétele és passza után a vezetést is megszerezte. A katalánok az első félidőben eldönthették volna a mérkőzést, de minden helyzetet kihagytak.

Fordulás után jött a hideg zuhany, a Granada megfordította az állást, s 2-1-re nyert. A Barcelona nagy sanszot szalasztott el, az élre állhatott volna a La Ligában.

FC Barcelona–Granada 1-2, gólszerzők: Messi (23.), ill. Machís (63.), J. Molina (79.)

La Liga, az élcsoport a 33. forduló után: 1. Atlético Madrid 73 pont, 2. Barcelona 71, 3. Real Madrid 71, 4. Sevilla 70.

A mérkőzés összefoglalója:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.