Böde is bekerült Szalah mellett a Messi-körképbe

A goal.com cikke azzal tárja elénk az argentin futballzseni, Lionel Messi nagyságát, hogy bemutatja azokat a más országbeli futballistákat, akiket kvalitásaik miatt az ottani Messinek becéznek.

Forrás: goal.com2019. 05. 09. 16:30
BDE Dniel; Pajovic, Filip
Fotó: Czagány Balázs Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik legnagyobb mértékadónak számító szakportál jelentkezett azzal az érdekes összeállítással, amelyben „Messiket” kerestek a világon.

A goal.com cikke azzal tárja elénk az argentin futballzseni, nagyságát, hogy bemutatja azokat a más országbeli futballistákat, akiket kvalitásaik miatt az ottani Messinek becéznek. A lista nemzetközileg leginkább ismert játékosa az egyiptomi Messi, vagyis a Liverpool támadója, Mohamed Szalah, rajta kívül görög, német, indonéz, malajziai, mexikói, nigériai, japán koreai, ír Messiről írnak, de az eredetin kívül még külön katalán, barcelonai, valamint angol Messit is találtak, utóbbi éppenséggel egy hölgy.

A listán ugyanakkor egy magyar játékos is ott van, aki nem is lehet más, mint a Ferencváros gólerős csatára, Böde Dániel. A cikk szerzője vélhetően jól ismeri a magyar futballéletet, mert Bödét nem csupán magyar Messinek hívják, hanem megismertetik olvasóikat a Madocsai Messi becenévvel is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.