Koronavírusos a tréner, a kapusedző irányít az NB I-ben

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata már csütörtökön jelezte, hogy több játékosnak és az edzői stáb több tagjának is pozitív lett a koronavírustesztje. A kispesti klub szombaton arról tájékoztatott, hogy délután az NB I 8. fordulójában a Paks elleni, 17 órakor kezdődő idegenbeli bajnokin Bódog Tamás vezetőedző nem irányíthatja a csapatot, mert ő is megfertőződött. A trénert Vezér Ádám kapusedző helyettesíti.

Magyar Nemzet
Forrás: honvedfc.hu2020. 10. 24. 13:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Több játékosunk és edzői stábtagunk koronavírustesztje is pozitív lett a Budapest Honvéd FC első csapatánál, a pozitív mintákat követően pedig újabb teszten estek át az együttes és a stáb tagjai, hogy csak negatív eredménnyel rendelkező labdarúgó, illetve stábtag legyen ott a Paks elleni, szombaton 17 órától kezdődő bajnokin. Biztosan hiányzik majd a meccsről Bódog Tamás, ugyanis szakvezetőnk tesztje is pozitív eredményt hozott, így a többiekhez hasonlóan ő is karanténba került. Bódog Tamás távollétében Vezér Ádám kapusedző irányítja a csapatot a Paks elleni találkozón” – adta hírül a klub a hivatalos honlapján, a Honvédfc.hu-n.

– Jól vagyok, szerencsére nincsenek tüneteim, és mivel a stábomból többen is pozitív mintát produkáltak, benne volt a pakliban, hogy én is megfertőződöm. Folyamatosan egyeztetünk a csapat mellett dolgozó egészséges stábtagokkal, hogy a lehető legjobban felkészítsük az együttest, és készen álljunk minden helyzetre a mérkőzésen is. A játékosok tudják a feladatukat, a csapat jó karakterekből áll, nincs rossz érzésem ezzel a helyzettel kapcsolatban. Vezér Ádám meccsel majd helyettem, az ő habitusa mindenképpen lendületet ad a csapatnak. Bízom a csapatban és a segítőimben, én pedig itthonról támogatom a srácokat – nyilatkozta a Honvéd honlapján Bódog Tamás.

Az NB I 8. fordulójának szombati műsora:

MTK–Kisvárda 14.45 (tv: M4 Sport+)

Paks–Budapest Honvéd 17.00 (tv: M4 Sport)

Ferencváros–Újpest 19.30 (tv: M4 Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.