Bölöni László életműdíjat kapott Romániában

Online ünnepségen hirdették ki kedd este a bukaresti Gazeta Sporturilor című sportnapilap a 2020-as év sportcsillagait díjazó gálájának nyerteseit. Bölöni László a GSP-legenda díjban, egyfajta életműdíjban részesült – írja a Nemzeti Sport.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 12. 23. 9:10
null
Bölöni László immár a harmadik belga csapatot irányíthatja Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap újságírói, olvasói és sportszakemberek szavazatai révén összeállt listán Bölöni mellett Doina Melinte olimpiai bajnok atléta, Simona Amanar olimpiai és világbajnok tornász, Anghel Iordanescu sokszoros válogatott labdarúgó, az 1994-es világbajnokság román „aranycsapatának” szövetségi kapitánya és Cristian Gatu világbajnok kézilabdázó szerepelt. A lap újságírói, olvasói és sportszakemberek szavazatai révén összeálló listán Bölöni mellett Doina Melinte olimpiai bajnok atléta, Simona Amanar olimpiai és világbajnok tornász, Anghel Iordanescu sokszoros válogatott labdarúgó, az 1994-es világbajnokság román „aranycsapatának” szövetségi kapitánya és Cristian Gatu világbajnok kézilabdázó szerepelt.

„Megleptek! Nem gondoltam volna, hogy harminc esztendő távollét után is aktuális vagyok még odahaza, bár én is igyekszem képben maradni mindennel, ami a román sportban történik. Ez a szép trófea annál is értékesebb, mivel az otthoniak elismerését jelzi mindazért, amit sikerült elérnem a magam és a román labdarúgás számára” – üzente Bölöni, aki játékosként BEK-győztes volt a Steaua Bucureştivel, edzőként felfedezőjeként emlegetik a Sportingnál, de ült a Monaco vagy éppen a Standard Liége kispadján is, jelenleg a Panathinaikoszt irányítja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.